De Nationale WijkBeurs 2011

WijkBeursbannerWelkom!
Op 12 november jongstleden in De Gouvernestaat, Rotterdam, organiseerde Stichting WijkAlliantie haar jaarlijkse Nationale WijkBeurs. De beurs was gratis voor buurtteams en bewoners. Na het succes van vorig jaar in Madurodam met ruim 600 bezoekers stond de Nationale WijkBeurs dit jaar in het teken van inspiratie, creatie en motivatie.

 logo_wijkbeurs2011_lowresInspiratie, creatie en motivatie
Stichting WijkAlliantie zet zich dagelijks in om met haar jarenlange kennis en schaarse middelen veel mogelijk te maken voor wijk- en buurtbewoners. Daarom heeft WijkAlliantie nu gekozen voor de locatie De Gouvernestraat in Rotterdam. Deze locatie is kleiner dan de locatie van vorig jaar. De Nationale WijkBeurs heeft dit jaar als doel alle bezoekers te inspireren, hun creativiteit te
stimuleren en hen te blijven motiveren om, ondanks bezuinigingen, door te gaan met al hun mooie
projecten.

Goed voorbeeld
Vanwege overheidsbezuinigingen zijn er komend jaar weinig subsidies en/of andere middelen beschikbaar vanuit WijkAlliantie, gemeenten en vele andere organisaties en fondsen. De Nationale WijkBeurs heeft daarom dit jaar als doel om al onze bezoekers te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en hen te blijven motiveren om door te gaan. Dit doen wij onder andere door zelf een voorbeeld te zijn van hoe je met weinig middelen toch een leuk en intercultureel evenement voor jong en oud kan organiseren.

 

WinnaarsWijkBeurs2010

 

        

 

Programma

Verkiezing

Debat

Locatie

Pers

Partners


Bekijk hier het fotoverslag van de Nationale WijkBeurs 2011.

Bekijk hier het videoverslag van de Nationale WijkBeurs 2010.

De Nationale WijkBeurs wordt mede mogelijk gemaakt door 1-1_logo_ZonMw1


Vragen, neem contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 020-638 36 33.