Blend-it inspireert!

blenditinspireert.logosmall 

 

Blend-it inspireert! staat voor een avond van ontmoeting en verbinding tussen organisaties en jongeren die actief willen worden voor de medemens, een goed doel en/of hun wijk. De aanwezige organisaties kunnen deze jongeren financieel of met begeleiding steunen om hun plannen concreet waar te maken. Blend-it inspireert! gaat echter veel verder dan deze ene avond.

 

In 2012 hebben Pekoenja, Stichting Boschuysen, Youth in Action met Stichting WijkAlliantie het voortouw genomen om in 5 steden, te weten Amsterdam, Utrecht, Almere, Rotterdam en Den Bosch een keten van Blend-it inspireert! te houden. Een keten:

·         met sociale media en een afsluitend landelijk event als schakels van verbinding.

·         waarbij alle plannen en initiatieven visueel zicht-, volg- en deelbaar zijn op de sociale mediakanalen, waardoor meer jongeren, leraren en ouders op de hoogte zijn en enthousiast worden van Blend-it inspireert!

·         met jongeren en scholen die bij de voorbereiding van Blend-it inspireert! zijn betrokken.

·         waarbij per stad een prijs van €500 voor het beste idee wordt uitgereikt en vanuit alle initiatieven een landelijke hoofdprijs te winnen is.

 

Zowel landelijk als lokaal zijn we op zoek naar partners om Blend-it inspireert! in de steden, voor het landelijke event, maar ook voor de komende jaren nog meer te laten mixen. Doe mee! Zie www.blend-it-inspireert.nl