Woningcorporaties

Stichting WijkAlliantie is een onafhankelijk landelijk netwerk van actieve bewoners uit interculturele wijken. De stichting verbindt bedrijven, woningcorporaties, gemeenten, maatschappelijke organisaties en scholen aan deze interculturele bewoners(groepen) om van binnenuit de Nederlandse 'samen'-leving te versterken.

Voor woningcorporaties wordt het steeds belangrijker om een goed contact met de huurders in de buurt te hebben. Daarnaast hebben corporaties er alle belang bij dat huurders (en kopers) in een buurt goed met elkaar overweg kunnen. Dat scheelt een hoop gedoe voor- en achteraf, zoals het vaak wordt genoemd. WijkAdvies, de adviesdienst van WijkAlliantie, is bij uitstek de geschikte partner om te achterhalen wat er speelt in de buurt en wat de bewoners zélf willen ondernemen om betere burencontacten tot stand te brengen. WijkAdvies onderzoekt, adviseert, voert uit, verzorgt trainingen, coacht medewerkers en bewoners on the job, ontwikkelt en co-creërt om samen van binnenuit de 'samen'-leving in jouw wijk te versterken.

Kijk hier wat WijkAdvies voor jouw buurt kan betekenen of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Terug naar de homepage