Bedrijven

Stichting WijkAlliantie is een onafhankelijk landelijk netwerk van actieve bewoners uit interculturele wijken. De stichting verbindt bedrijven, woningcorporaties, gemeenten, maatschappelijke organisaties en scholen aan deze interculturele bewoners(groepen) om van binnenuit de Nederlandse 'samen'-leving te versterken. 

WijkAlliantie werkt al jaren succesvol samen met bedrijven. Financiële steun en vrijwillige inzet van medewerkers waren tot voor kort de pijlers van deze samenwerking. Juist in deze tijd hecht WijkAlliantie veel waarde aan zo min mogelijk financiële steun van de overheid, maar juist projectmatige financiering vanuit het bedrijfsleven.

Meer verbinding met bewoners levert jouw bedrijf meer resultaat op, omdat:

  1. Medewerkers door een 'maatschappelijk leerprogramma' hun persoonlijke leerdoelen kunnen aanscherpen, beleven en doorvoelen. Lees hier de ervaringen van medewerkers over de samenwerking met WijkAlliantie.
  2. Medewerkers direct in een live verbinding staan met potentiële klanten
  3. Medewerkers bij potentiële klanten de succes- of faalfactor van nieuwe producten kunnen peilen
  4. De unieke ervaringen van medewerkers beeldend en maatschappelijk kunnen worden ingezet, waardoor het imago van jouw bedrijf toeneemt!
  5. Medewerkers trotser zijn op een werkgever die zich maatschappelijk en betrokken opstelt.

Waarom samenwerken met stichting WijkAlliantie?

  • We hebben jarenlange ervaring met en zijn succesvol in het van binnenuit stimuleren van actief bewonerschap onder jong en oud, vanuit welke achtergrond dan ook. Wij verbinden mensen en initiatieven op lokaal, regionaal en landelijk niveau.
  • We hebben reeds succesvolle ervaring met het samenwerken met het bedrijfsleven waaronder Shell Nederland BV, ABN AMRO en FES Holding B.V.
  • We werken succesvol samen met Involved, maatschappelijk leren en ontwikkelen
  • We hebben bewezen goed te zijn in wat we doen en hebben ambitie!

Wil jij weten wat een samenwerking tussen jouw bedrijf en stichting WijkAlliantie van binnenuit teweeg kan brengen? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Terug naar de homepage